Overal verbonden

De vast- mobiel integratie is te gebruiken op Apple iOS en Android mobiele telefoon. Het mobiele toestel verbindt met de Yeastar S-Serie VoIP PBX en geeft een in-office ervaring. Zo mist u nooit meer een oproep wanneer u niet aanwezig bent op kantoor. Een bijkomend voordeel is dat de mobiele gesprekskosten afnemen, omdat de VoIP-telefoongesprekken via de telefooncentrale op kantoor lopen.

Neem je vaste werkplek mee

Het kantoor-telefoonnummer gaat overal mee naartoe. De mobiele gebruikers zijn continu bereikbaar op het kantoor-telefoonnummer, waarbij het eigen mobiele telefoonnummer niet gebruikt hoeft te worden.

Overzichtelijk

Het extensie-overzicht geeft een weergave van alle telefoons op kantoor. Zo is eenvoudig te zien of een collega beschikbaar is en kan er gemakkelijk worden doorverbonden.

Verbeterde ervaring met de nieuwe CallKit

De gesprekken via vast- mobiel integratie hebben middels het gebruik van CallKit de look and feel van een standaard telefoongesprek. De telefoon gaat over met de standaard gebruikersinterface van Apple iOS of Android. Met CallKit krijgen de VoIP-gesprekken een hogere prioriteit en minder onderbrekingen.

Slim design en gebruiksvriendelijk

Linkus is ontworpen om bellen prettiger en makkelijker te maken. Zo wordt een telefoonnummer bij het intoetsen aangevuld. Bovendien onthoudt Linkus de recente nummers, zodat ze met een enkele klik te activeren zijn.

Word ook Yeastar gebruiker of partner!
Aanmelden

Copyright 2018 - Yeastar Hosted Voice

Disclaimer   |   Privacy Policy   |   Algemene voorwaarden